project reality header
Go Back   Project Reality Forums > Project Reality Support > PR:BF2 Support
15 Nov 2018, 00:00:00 (PRT)
Register Forum RulesDeveloper Blogs Project Reality Members List Search Today's Posts Mark Forums Read
PR:BF2 Support Help and support regarding PR:BF2 installation and in-game issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2018-08-20, 00:02   #1
sabwarfare
Supporting Member
Default Creative SB AE-5 sound issues

This problem also happened on my SB-Z

Op Thunder and Op Falcon both sound like im in a tunnel, everywhere on the map. these are the only maps where this happens. i can hear sounds from all over the map like theyre next to me and im in a tunnel. i cant even play these maps because of the sound issue
sabwarfare is offline Reply With Quote
Old 2018-08-20, 11:00   #2
Geronimo
Default Re: Creative SB AE-5 sound issues

I have the same problem on those maps and also on Outpost.

My workaround is to run a map that doesn't have this bug on a local server (I use muttrah) and then to join the server running the "bugged" map. This usually fixes the bug.

Geronimo is offline Reply With Quote
Old 2018-08-20, 16:49   #3
transpilot123
Default Re: Creative SB AE-5 sound issues

Quote:
Originally Posted by Geronimo View Post
I have the same problem on those maps and also on Outpost.

My workaround is to run a map that doesn't have this bug on a local server (I use muttrah) and then to join the server running the "bugged" map. This usually fixes the bug.
Your soundcard must be pretty old.
Had similiar problems with an Italian low budget soundcard
transpilot123 is offline Reply With Quote
Old 2018-08-20, 18:08   #4
Geronimo
Default Re: Creative SB AE-5 sound issues

Quote:
Originally Posted by transpilot123 View Post
Your soundcard must be pretty old.
Had similiar problems with an Italian low budget soundcard
stfu niko

Geronimo is offline Reply With Quote
Old 2018-08-20, 20:09   #5
sabwarfare
Supporting Member
Default Re: Creative SB AE-5 sound issues

Quote:
Originally Posted by Geronimo View Post
I have the same problem on those maps and also on Outpost.

My workaround is to run a map that doesn't have this bug on a local server (I use muttrah) and then to join the server running the "bugged" map. This usually fixes the bug.
thanks I'll try this
sabwarfare is offline Reply With Quote
Reply


Tags
ae5, creative, issues, sound, win7
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 19:03.