project reality header
Go Back   Project Reality Forums > Project Reality Support > PR:BF2 Support
12 Nov 2019, 00:00:00 (PRT)
Register Developer Blogs Project Reality Members List Search Today's Posts Mark Forums Read
PR:BF2 Support Help and support regarding PR:BF2 installation and in-game issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2019-10-06, 08:02   #1
[R-DEV]​Hokunin
PR:BF2 Developer

Hokunin's Avatar
Default Textures low res despite settings set in "high"

After editing some texture files and reverting them back on main standard PR game folder, something went wrong and now all textures on vehicles in game are low res no matter what the settings are in options. Textures are low res even if I launch from PRrepo folder

Probably, it can be fixed by reinstalling PR completely from scratch. But is there any other simpler solution despite reinstallation?

Hokunin is offline Reply With Quote
Old 2019-10-06, 08:30   #2
[R-DEV]​AlonTavor
PR:BF2 Developer
PR Server License Administrator
Default Re: Textures low res despite settings set in "high"

Something with shader cache maybe? No idea if its related.
Launcher -> support -> utils -> clear shader cache
AlonTavor is offline Reply With Quote
Old 2019-10-06, 11:41   #3
[R-CON]​Suchar
PR:BF2 Contributor
Project Reality Beta Tester
PR Server License Moderator

Suchar's Avatar
Default Re: Textures low res despite settings set in "high"

It might be dumb, but are you sure that you change settings for a profile you are using in-game?


prta is known for his lack of "authority" on cheaters, your server your rules if you want to close an eye on him do so ~ A guy (who was proven to be a cheater next day) right after reporting another cheater
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suchar is offline Reply With Quote
Old 2019-10-06, 12:10   #4
[R-DEV]​Hokunin
PR:BF2 Developer

Hokunin's Avatar
Default Re: Textures low res despite settings set in "high"

Did both, cleared shader cache and checked profiles, some were on medium settings, turned all to high. Problem was solved, thanks.

Hokunin is offline Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:33.