project reality header
Go Back   Project Reality Forums > Project Reality Support > General Technical Support > OverClocking & Networking
24 Jan 2020, 00:00:00 (PRT)
Register Developer Blogs Project Reality Members List Search Today's Posts Mark Forums Read
OverClocking & Networking Anything related to Overclocking & Networking here

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 2012-07-11, 22:01   #1
saXoni
Supporting Member
Default Losing connection every now and then

Hey.

I've had problems with my internet connection before and unfortunately the problem has come back. Every now and then I (and the rest of the people in my house) lose connection to my router. It varies how long it takes until I'm connected again, but usually we're talking about 1-2 minutes.

I changed the channel on my router from 7 to 4 without luck, so I just changed it from 5 to 11 to see if that helped. Haven't been disconnected yet, but we're only talking about 15 minutes. I also noticed that 'Enable Auto Channel Scan' is turned off; should this be on?

The router (D-Link DIR-655) shouldn't be the problem as I bought it half a year ago, and according to the guy who sold it to me it was a router with great connection and range.

Does anyone know what might cause this frustrating problem?

Thanks,
saX.
saXoni is offline Reply With Quote
 


Tags
connection, losing, router, wifi
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 10:43.