Project Reality Forums

Project Reality Forums (https://www.realitymod.com/forum/index.php)
-   General Technical Support (https://www.realitymod.com/forum/forumdisplay.php?f=360)
-   -   CTD after loading the map and squad deploying (https://www.realitymod.com/forum/showthread.php?t=144903)

JabbaTheTrump 2017-04-26 14:21

CTD after loading the map and squad deploying
 
So, i did something stupid by changing the amount of bots before even starting to play singleplayer for the first time. i modified the aidefault , and when i entered singleplayer, the game would play regulary, but i had no teammates , and only had enemy bots. So, i've reverted back to the normal aidefault, and now i crash to desk top every time i try to squad deploy after the map loads. anyone has a fix?

JabbaTheTrump 2017-04-26 15:00

Re: CTD after loading the map and squad deploying
 
I've reinstalled the game, and now i CTD every time i launch the game (From the launcher itself). I have windows 10 on 64 bits, that might be the problem?

Mr.VdHeide 2017-04-27 10:27

Re: CTD after loading the map and squad deploying
 
When you open the launcher, go to options and check/uncheck: 'run in windowed mode.' My friend had issues just like yours on W10 and this worked for him.



D.J.

PeppeJ 2017-04-27 20:52

Re: CTD after loading the map and squad deploying
 
Quote:

Originally Posted by [R-CON]Mr.VdHeide (Post 2162622)
When you open the launcher, go to options and check/uncheck: 'run in windowed mode.' My friend had issues just like yours on W10 and this worked for him.


Could be related to DPI scaling. Make sure your DPI scaling is on 100%.

Right click desktop -> Display Settings -> Move the slider all the way to the right. (100%)


All times are GMT. The time now is 01:50.

Powered by: vBulletin. ©vBulletin Solutions, Inc.
All Content Copyright ©2004 - 2022, Project Reality