Project Reality Forums

Project Reality Forums (https://www.realitymod.com/forum/index.php)
-   PR:BF2 General Discussion (https://www.realitymod.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   With which resolution are you playing? (https://www.realitymod.com/forum/showthread.php?t=53507)

Epim3theus 2009-02-06 12:34

Re: With which resolution are you playing?
 
1280x1024

=]H[=Viper 2009-02-06 13:12

Re: With which resolution are you playing?
 
I use the same 1280x1024

jOHNNYdOUBE 2009-02-06 13:41

Re: With which resolution are you playing?
 
1920 x 1200

bosco_ 2009-02-06 13:42

Re: With which resolution are you playing?
 
Quote:

Originally Posted by Epim3theus (Post 927054)
1280x1024

This. ....

Priby 2009-02-06 14:00

Re: With which resolution are you playing?
 
Quote:

Originally Posted by SocketMan (Post 926876)
Too many 22" whores:p

Trinitron P900?
I think hes nearly 6 years old. But he is still a beast, with his 1920x1440.:p
But hes so heavy and huge. The horror on every LAN-Party.

Cptkanito 2009-02-06 14:09

Re: With which resolution are you playing?
 
1680 by 1050 works epic for me 22" ftw :)

JuniperM40 2009-02-06 15:51

Re: With which resolution are you playing?
 
1920 x 1200 - 24" Widescreen FTW

- JM40.

Degeral 2009-02-06 20:15

Re: With which resolution are you playing?
 
Quote:

Originally Posted by Cptkanito (Post 927114)
1680 by 1050 works epic for me 22" ftw :)

I have a 19'' 1680 x 1050 works well.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009127

XXLpeanuts 2009-02-06 20:18

Re: With which resolution are you playing?
 
Most of those you cant even play with, where did u get them??
There not in the ingame menu, for an example my monitor is 1680x1050, but the highest BF2 and so PR goes is 1600x1200, so thats the nearest to mine, so i play with that

youm0nt 2009-02-06 20:38

Re: With which resolution are you playing?
 
Quote:

Originally Posted by [R-CON]Outlawz (Post 926877)
Also 800x600 but I never really figured out how to run with 640x480, tell me please :D

Although the maximum res on my screen is 1280x1024 :(

Right click on the PR icon on your desktop
Go to the target box and add
"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +modPath mods/pr +menu 1 +fullscreen 1 +szx 640 +szy 480
I'm pretty sure that's it. Also, playing on that resolution makes the in game chat/text look smaller/unreadable.


All times are GMT. The time now is 01:37.

Powered by: vBulletin. ©vBulletin Solutions, Inc.
All Content Copyright ©2004 - 2022, Project Reality