PDA

View Full Version : Flamethrower


Jamaican
2011-12-04, 15:33
Is it possible to have one. Like just 1 or 2 per team like the sniper?

lucky.BOY
2011-12-04, 17:39
Was it used back then on the D-day or days after? Who will make the model, textures, effect, animations?

-lucky

A.Finest
2011-12-04, 18:13
Was it used back then on the D-day or days after? Who will make the model, textures, effect, animations?

-lucky

PN; is not made to follow the history books, it is made simply for the fun of it. However, the general area remains inside of Normandy etc... So there will be no future maps with pure desert etc ^^

Pvt.LHeureux
2011-12-04, 23:03
FH2 have a flamethrower, however it's pretty bad. I think it's too mcuh teamkill friendly to make it's way into the mod.

AfterDune
2011-12-05, 11:15
Although having a flamethrower would be awesome, I don't think it's something we _have_ to implement. We don't have a model and making it just because it's cool...... is something I'd rather not do. In that case I'd rather let the modeler focus on something more important ;).

A.Finest
2011-12-05, 19:50
AfterDune;1703481']Although having a flamethrower would be awesome, I don't think it's something we _have_ to implement. We don't have a model and making it just because it's cool...... is something I'd rather not do. In that case I'd rather let the modeler focus on something more important ;).

It seems like the man has spoken ;)